Besparen op parkeren bij Schiphol

Gaat u lekker op vakantie en begint uw reis vanaf het vliegveld Schiphol? Wellicht wordt u afgezet door een bekende van u, of wellicht gaat u met het openbaar vervoer? Er zijn genoeg mensen die de voorkeur hebben om gewoon met hun eigen auto naar Schiphol te gaan en hun auto parkeren bij een parkeergelegenheid op of rondom Schiphol. Er zijn vele aanbieders die deze mogelijkheden bieden. U kunt dan ook gerust uw auto bij één van deze aanbieders kwijt tijdens een reis of vakantie.

Diverse aanbieders

Deze aanbieders hebben vaak diverse pakketten. Zo kunt u de auto afzetten bij een bewaakt terrein en wordt u vervolgens met een shuttlebus naar de vertrekhallen vervoerd. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald door de shuttlebus die u bij uw auto afzet. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een aanbieder op Schiphol, waarbij de parkeergelegenheid vlak naast de vertrekhallen zit. Indien u voor deze optie kiest hoeft u geen gebruik te maken van een shuttlebus. Echter zijn er ook pakketten waarbij u meteen naar de vertrekhallen kunt rijden met uw eigen auto, vervolgens zorgt een gekwalificeerde medewerker ervoor dat uw auto op de parkeergelegenheid terecht komt. Bij terugkomst zorgt het bedrijf er weer voor dat uw auto naar de vertrekhallen wordt gereden, waardoor u direct met uw eigen auto naar huis kunt. Dit is ook wel bekend als ‘Valet parking’.

Naast het parkeren van uw auto worden er vaak optionele pakketten aangeboden. Denk hierbij aan het wassen van het interieur of exterieur van uw voertuig. Enkele aanbieders van de parkeergelegenheden zijn:

– Schiphol Parking (officieel)
– Blue Parking
– Sun Parking
– Happy Parking
– Royal Parking

Dit is maar een kleine greep uit het grote aanbod op en rondom Schiphol.

Besparen

Er zitten veel verschillen in de tarieven die de aanbieders rekenen voor het parkeren van uw auto. U kunt door goed te vergelijken hier dan ook flink op besparen. Bedenkt eerst goed wat uw wensen zijn en bekijk welke aanbieders aan deze wensen kunnen voldoen. Vergelijk de prijzen van deze aanbieders, zodat u de goedkoopste aanbieder vindt, een vergelijkingssite kunt u hierbij helpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig + 19 =

Scroll naar top