Vergelijk en bespaar

Bespaar met Simpel sim only

Heb je nog een mobiel die nog wel even meegaat, maar ben je toe aan een nieuw abonnement? Simpel sim only combineert de beste prijs met het beste netwerk. Je belt supergoedkoop en maakt gebruik van supersnel internet (gratis 4G). Kies je belminuten en data en profiteer van duidelijke tarieven met Simpel sim only.

Simpel mobiel abonnement

Simpel sim only biedt de mogelijkheid om met je mobiele gebruik rekening te houden. Bijvoorbeeld door je de keuze te bieden voor een bepaald aantal belminuten. Of door je de keuze te bieden als het gaat om het dataverbruik. Zo kies je altijd het beste Simpel sim only abonnement dat het beste bij je past. Bijvoorbeeld met onbeperkt bellen en 4GB of met een beperkt aantal belminuten en laag aantal MB.

Hoge internetsnelheid

Je maakt bij een Simpel sim only abonnement gebruik van supersnel internet. Het T-mobile netwerk biedt hiervoor met gratis 4G een landelijke dekking. Het netwerk is als beste getest, zodat je altijd en overal supersnel bereik hebt.

Maximale controle

Simpel biedt bij sim only abonnementen maximale controle over je kosten. Maak gebruik van de Mijn Simpel app om alles zelf te regelen. Behoud met het Plafond maximale controle over je kosten. Het is namelijk mogelijk om een plafond in te stellen als het gaat om verbruik buiten je bundel. Verder heb je altijd en overal toegang tot je verbruik om inzicht te krijgen in het aantal gebelde minuten en dataverbruik.

Duidelijke tarieven

Een van de voordelen van Simpel sim only is dat er sprake is van duidelijke tarieven. Er zijn geen onnodige extra’s waar je voor hoeft te betalen. Bovendien vindt de afrekening op een eerlijke manier plaats. Bijvoorbeeld per seconde als het gaat om belminuten en per kb als het gaat om internetgebruik.

Bundel aanpassen

Het is altijd mogelijk om een bundel per maand aan te passen. Dat is via Mijn Simpel te regelen en kost niets. Is er sprake van bundeltegoed dan is dat tegoed een maand houdbaar. De administratiekosten voor het afsluiten van een sim only abonnement zijn eenmalig. De buitenbundeltarieven zijn per minuut of sms vastgesteld. Het buitenbundeltarief voor internetgebruik is vastgesteld op een bedrag per mb.

close

Oh, hallo daar 👋
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om direct de nieuwste bespaar tips via e-mail te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar top