Elektrisch rijden, bespaar op brandstof

Veel mensen hebben de keuze al gemaakt voor elektrisch rijden. Auto’s zijn niet alleen meer beschikbaar met een traditionele verbrandingsmotor, maar zijn er ook elektrische varianten. Zo beschikt vrijwel elk bekend automerk wel over één of meerdere elektrische modellen op de markt. Daarnaast zien we dat de vraag naar deze nieuwe manier van rijden exponentieel toeneemt met de jaren en ook zakelijk wordt vaker de keuze gemaakt voor elektrische modellen. De reden voor deze keuze is eigenlijk vaak gebaseerd op een milieubewuste keuze, maar ook zeker financiële voordelen. Een elektrische auto maakt namelijk gebruik van een laadkabel waardoor elektriciteit naar de accu van de auto wordt getransporteerd...

Lees verder

Geld besparen met lagere hypotheekrente

Veel huiseigenaren komen in aanmerking voor een lagere hypotheekrente zonder dat zij dit door hebben. Als de woning meer waard is dan de hypotheek kunt u deze oversluiten tegen een lagere rente. De bank vindt het risico immers kleiner als de woning meer waard is dan de hypotheek. Door deze lagere rente kan men fors besparen op de maandelijkse lasten.

Delta Lloyd heeft recentelijk onderzoek gedaan, hieruit blijkt dat meer dan driekwart van de mensen niet van op de hoogte zijn. Ook vinden veel mensen het een gedoe, gezien het wel enigszins wat uitzoekwerk vereist. Echter kunt u ook naar een financieel adviseur, deze zal u verder helpen met bijvoorbeeld het doorberekenen van de besparingen die u kunt maken!

Lees verder

Besparen op parkeren bij Schiphol

Gaat u lekker op vakantie en begint uw reis vanaf het vliegveld Schiphol? Wellicht wordt u afgezet door een bekende van u, of wellicht gaat u met het openbaar vervoer? Er zijn genoeg mensen die de voorkeur hebben om gewoon met hun eigen auto naar Schiphol te gaan en hun auto parkeren bij een parkeergelegenheid op of rondom Schiphol. Er zijn vele aanbieders die deze mogelijkheden bieden. U kunt dan ook gerust uw auto bij één van deze aanbieders kwijt tijdens een reis of vakantie.

Diverse aanbieders

Deze aanbieders hebben vaak diverse pakketten. Zo kunt u de auto afzetten bij een bewaakt terrein en wordt u vervolgens met een shuttlebus naar de vertrekhallen vervoerd. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald door de shuttlebus die u bij uw auto afzet...

Lees verder